lauantai 24. elokuuta 2013

Vapaapäivää ja rentoutumista ja hyvän ruuan valmistamista.

Niistä on siis tämän perheen lauantai tehty :)

Mulla tuli aamulla sellainen olo, että vaikka kaikilla on erilaisia vastoinkäymisiä ja alamäkeä, niin kaikesta selviää.  Puhuminen on tärkeää ja omien tunteiden jakaminen. Vertaistuki on myös hyvä vaihtoehto, jota itse henkilökohtaisesti kannatan!

Kävin äsken taas mieheni kanssa Prismassa, toki rauhoittavan lääkkeen voimalla. Mutta kokemuksesta selvittiin ja nykyään lähden kaupoille mielelläni. Vuosi sitten ei olisi tullut puheeksikaan, että mua olisi saanu lähtemään isompaan kauppaan. Omaa terveydentilaa kannatttaa katsoa suuremmalla aikavälillä. Silloin tilanteen huomaan parhaiten. Tänään annoin oman mieheni lukea tätä blogia ensimmäisen kerran, ja mies tykkäsi tavastani kirjoittaa :)

Tänään teen siis ruuaksi texas pihvejä, kermaperunoita ja punaviinikastiketta. En ole mikään kokkailun ammattilainen, joten yllätyksenä odotan mitä siitä tulee :D Laitan kuvan huvikseni tänne sitten kun sapuskamme on valmista. Kokkailun suhteen olen aika lailla myös sellainen , että rakastan kokeiluja ja valmiita resptejä muokkailen itse.

Mitä ihmisillä on suunnitelmana tälleen lauantaille? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti