maanantai 21. huhtikuuta 2014

Elämäni uusiksi

Moikka ja muiskis! Tää blogi onkin nyt pitäny hiljaiseloa erinäisistä syistä, mut nyt ollaan back in business!
Asiat Teron kanssa johti pitkän mietinnän jälkeen eroon. Sen jälkeen elämä onkin ollu yhtä hullunmyllyä. Mulla alko asunnon etsiminen heti kun ero alko olla selvillä ja nopeasti sainkin asunnon ja juuri sen minkä halusinkin. Toki oli outoa muuttaa lähes 100 neliön rivari asunnosta puolet pienempään kerrostalokämppään. Kai sitä kaikkeen tottuu.

Eron otin todella raskaasti vaikken sitä juuri kenellekään näyttäny. Pidin kaikki tunteet ja ajatukset sisällä ja oonkin nyt huomannu sen sitten kostautuvan omalla tavallaan. Pari ekaa viikonloppua meni ryypätessä. Tupakointikin alko uudestaan. Rauhottavia meni päivässä noin 4 tai 5 ja joskus jopa enemmän. Ruoka ei maistunu ja olikin usein päiviä jollon en syöny juuri mitään. Sairaslomalle jäin kolmeksi viikoksi. Ystävät ja perhe oli kovasti tukena ja kaikki ois halunnu puhua tai kuunnella, en vaan pystyny. En jaksanu yleensä edes puhelimeen vastata. Mutta eipä se ero Terollekaan helppoa ollut.

Mutta entä nykytilanne? Rauhottavia menee enää noin 2 päivässä jos sitäkään. Tupakoin yhä. Ruoka maistuu jo melkein normaaliin tapaan ja kadotettuja kilojakin on alkanu löytyä takas. Tällä hetkellä on vain yksi ihminen jolle voin puhua asioista, Tero. En edelleenkään ome täysin oma sosiaalinen itseni, mutta pikkuhiljaa eteenpäin. Sosiaalisessa mediassa mun elämää on arvailtu vaikka millä tavalla. Ja on se jännä että suhteen loputtua niitä tarinoita alkaa vasta kuulla. Näitä tarinoita siis kuulee muilta ihmisiltä kuten Teron kavereilta. Parempi kun vaan ei välitä. Hyvähän se on jos he tietävät paremmin kuinka meidän suhde meni ja mitä suhteessa tapahtu ;)

Paljon on asioita joita mietin vaan omassa päässä enkä sano niitä ääneen. Yksi mikä harmittaa, on perhe. Ei tule tarpeeksi vietettyä aikaa. Oon töissä tai sitten vietän aikaani yksin miettimällä asioita. Kai tästä vielä jaloilleen noustaan.

Yksi positiivinen asia joka sai vahvistuksen jokin aika sitten on oppisopimus :) Kesäkuun eka päivä alkaa puolentoistavuoden mittainen uurastus Abc:llä ja sitten olen vihdoin ja viimein valmis merkonomi! Jospa se rahallinen stressi loppuisi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti