lauantai 13. heinäkuuta 2013

Loman viimeisiä päiviä


Heips kaikki <3 

Ollaan oltu mökillä nyt viikko suunnilleen ja huomenna pitäs lähtee takas kotiin. Maanantaina alkaisi paluu arkeen eli kuntoutukseen. 
Saunottu on joka päivä ja eilen oltiin lapsenmielisiä ja oltiin porukalla vesisotaa ;) järvessä vesikin on lämmintä, joten on ollu myös ihana uida :)
Nautinnollista on myös joka iltaiset auringon laskut. Mieli lepää.
Paniikkikohtauksia ei ole tullut, täällä ei tarvitse stressata mistään! 

2 kommenttia:

  1. Hei kiitos blogista ja toivon että jatkat kirjoittelua :)

    Millaiselta sinusta tuntui aloittaa lääkitys? Itse olin aluksi järkyttynyt miten olo tuntui niin erillaiselta normaalisti ahdistavissa tilanteissa. Miten en enää saanutkaan kohtausta ja aloin miettiä että tältäkö tämän pitäisi oikeasti tuntuakkin.

    Itse kärsin ko vaivasta ihan liian pitkään ja menetin koko nuoruuteni sairaudelle. Noh nyt on paraneminen alkanut.

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos sinulle viestistä :)
    Lääkkeen aloittamisen jälkeen 4 ensimmäistä päivää olivat pahimmat. Heräsin keskellä yötä paniikkikohtaukseen ja tuntui loppuvan vasta kun otti rauhoittavan. Onneksi sitä ei kuitenkaan kestänyt kauan.
    Nykyisellään olen tyytyväinen lääkkeeseeni, mutta toki uusia tilanteita jännittää ja niihin myös varautuu tarpeen mukaan, omassa tapauksessani juurikin rauhoittavalla.

    Toivottavasti pystyt nauttimaan elämästäsi nykyisellään ja tavallaan ottamaan nuoruusvuodet takaisin :) Ja pahoittelut vastaamisen kestämisestä.

    VastaaPoista