keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Good feeling!

Heippa!
Ihan aluks on kerrottava, että kävin hetki sitten ilman rauhottavaa Citymarketissa! :) Vähän oon ylpee itestäni! Seuraavaks voikin kokeilla sitten Prismaa.
Tänään tulee rakas kälyn tekeleeni Suomeen, samoin hänen kaksoisveljensä Hollannista <3 Tarkotus ois lähtee vielä tänä iltana moikkaamaan heitä muutaman kilsan päähän.

Töissä on menny hyvin, mitä nyt jalat on huutanu ja lujaa, kun ostin eilen työkengät. Pientä totuttelua vaatii. Mutta lenkkarit jalassa meinasin niin monta kertaa toissapäivänä tehdä spagaatin töissä, että oli pakko ostaa asiaan kuuluvat kengätkin.

Huomenna oon mukana bonuspäivillä. Mukavaa vaihtelua kassaan ja muuhun :)

2 kommenttia:

  1. Oon aina välillä lueskellu tätä blogia, tätä on aika kiva lukee, varsinki ku sulla näyttäis menevän aikas hyvin. :) Ite en uskalla mennä just cittariin tai prismaan paniikkihäiriön takia, mutta tosi hienoo et sä oot pystyny käymää siel ilman rauhottavaa. :D Go girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä menee hyvin ja välillä tulee takapakkia :) haastan itteeni ihan tarkotuksella, koska en halua välttää menemästä paikkoihin :) Toki vielä löytyy paikkoja joihin en mene, kuten festarit.

      Poista