maanantai 28. lokakuuta 2013

Pettynyt fiilis

Liityin erääseen paikkakuntani kuntokeskukseen viime viikolla. Nyt sitten tein laskelmia ja tulin siihen tulokseen, että paikka on ihan liian kallis mulle. Sopimukseni astuu voimaan vasta 1.11. 2013.
Luin sopimusehdot moneen kertaan aamulla läpi (mitä ei siis allekirjoitusten aikana käyty läpi kertaakaan) ja totesin, että peruuttamisoikeudesta ei lue mitään; onko sitä vai ei.
Menin paikanpäälle, jossa mulle sanottiin ettei sopimusta voi purkaa. Lisäksi päällikkö siellä sanoi mulle, että JOKO MAKSAT TAI ITKET JA MAKSAT! Asiallista meininkiä.

Tämä paikkakunta on niin pieni, että sana lähtee kiertämään hyvinkin nopeasti, joten päällikön kannattaisi hiukan miettiä sanomisiaan. Sopimukseni on vuoden määräaikainen ja jatkuu sen jälkeen automaattisesti toistaiseksi olevana. Pääsenköhän tästä kuntosalista koskaan eroon?? Minkälaisia ehtoja on sille, että toistaiseksi voimassa oleva sopimus sitten aikanaan päätetään?


Oon nyt kolmatta viikkoa työleskenä. Mies lähti Vantaalle töihin ja on siellä su-to. Ei onneksi montaa päivää viikossa :) Ekalla viikolla tempasin ja kävin Alkosta ostamassa viinipullon. Meen seuraavan kerran töihin torstaina ja mietin jos ottaisi lasillisen tai kaksi alkoholillista glögiä :) Näinä erossa olevien päivien aikana sitä viimeistään tajuaa mitä elämältä haluaa <3

Tilasin myös muutamia joululahjoja Yves Rocherilta tänään. Olen totaallinen jouluihminen ja rakastan suunnitella ajoissa jo mahdollisia joululahjoja. Koska kuntoutusraha on niin kovin pieni, joudun tsekkailemaan monesta paikasta hinnat ja tekemään sitä mukaa joululahja ostokset. Antamisen ilo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti