tiistai 8. lokakuuta 2013

3 vuotta



Tää pariskunta on siis tänään ollut yhdessä 3 vuotta. Aika on menny ihan siivillä, tuntuu kun vasta hetki sitten mieheni olisi muuttanut mun vanhempien luo.
Tähän kolmeen vuoteen on mahtunu paljon, niin ylä- ja alamäkiä. Onneksi kuitenkin suurimmat vastoinkäymiset tapahtu meidän suhteen alussa. Yleensähän suhteen alku on yhtä honeymoonia, mut ei meillä. Kiitoksia vaan aknelääkitykseni, oltiin vähän väliä riidoissa. Heti kun aknelääkitys loppu, myös riidat loppu. Toki meillä yhä välillä tulee kahnauksia, mutta niistä selviydytään ja ne puhutaan hyvinkin nopeasti selviksi.
Olin myös suhteen alussa tosi mustasukkainen, mieheni eksät kun eivät voineet kirveelläkään hyväksyä sitä, että me seurustellaan.
Ollaan myös oltu kahtena vuotena Turkissa, jossa ensimmäisellä reissulla tapahtui kosinta. 12 päivä (eli ihan pian) tästä tulee kuluneeksi tasan 2 vuotta :)
Kuinka me sitten juhlistetaan tätä päivää? No eikai sen kummemmin, juhlistettiin nimittäin tätä jo etukäteen viikonloppuna käymällä Savonlinnassa. Normaalistihan me oltaisiin tähän aikaan Turkissa, vaan ei tänä vuonna. Ensi vuonna sitten tänkin vuoden edestä :)

Käytiin siis tosiaan Savonlinnassa. Siellä käytiin Olavinlinnassa seikkailemassa. Meillä oli tarkotus mennä sellasella opastetulle kierrokselle ihan senkin takia, että niihin torneihin ei saa mennä ilman opasta. No jaa...... Meidän olis pitäny odottaa 45min seuraavaa opastusta. Kierreltiin siinä ensimmäisessä kerroksessa niinku lupa meille annettiin. Mutta oho ja hupsista, kohta nähtiin olevan jonkun pienen oven raollaan johonkin pienen pieneen porraskäytävään ja ovessa oli kyltti, että "torneihin vain oppaan kanssa". Näinpä :D Tarviiko loppua edes sanoa? Me mitään opasta jääty odottelemaan, senkun mentiin vaan käytävään ja maisemia kattelemaan :) Kyllä me koko linna kierrettiin ilman opasta, historiastahan voi sitten lukea netistä jos haluaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti